Catering IJsselmuiden

 

Wat zijn de mogelijk heden bij Kuyper Catering?

Heeft u een feest thuis, een zakelijke borrel, een bruiloft, een evenement of een buurtfeest of bbq ? Of wilt u  broodjes bestellen? Kuyper Catering IJsselmuiden verzorgt totaalconcepten op het gebied van catering. Naast standaardconcepten bieden wij ook maatwerk. Dit betekent dat wij puur op basis van uw wensen samen gaan kijken naar de mogelijkheden. Naast IJsselmuiden bedienen wij klanten in Kampen, Zwolle, Dronten  en omgeving.

Hoe werken wij?
Op basis van een vrijblijvend gesprek bespreken we graag met u de mogelijkheden. Hoeveel personen komen er? Welke hapjes gaat uw voorkeur naar uit? Zo zijn er nog tal van zaken die we samen met u doornemen. Kortom: Wij staan tot uw beschikking om er een feestelijke en positieve belevenis van te maken,daarbij bezorgen wij alles in Kampen en IJsselmuiden gratis.

Wie is Kuyper Catering IJsselmuiden?
Wij zijn een compact en flexibel bedrijf en zijn daarom in staat om goed met u mee te denken. Met ruim 10 jaar ervaring in de cateringbranche kunt u erop vertrouwen dat de catering op een kwalitatief hoogwaardig niveau voor u verzorgd wordt.